zondag 10 februari 2008

Wat te doen voor Valentijn?

Het is bijna weer zover. Valentijn. Iedereen die de liefde heeft gevonden viert het met heel hun hart. Degenen die niet zo fortuinlijk zijn, wensen dat 14 februari vlug voorbij is. Maar toch brengt Valentijn ook de gelukkigen af en toe in de problemen. 'Wat te kopen?' is een vraag die velen nu beginnen te stellen.
Als er nu nog over moet gedacht worden wat te kopen, is het vaak moeilijk om nog iets te vinden. Het mag geen cliché pluchen hartje zijn, want dan is er 'niet goed genoeg over nagedacht'. Iets al te duur is ook niet goed, want dan zijn de cadeaus 'niet goed uitgebalanceerd'.
Het beste is iets te plannen. Iets onverwachts te doen, met kleine geinigheden op weg naar het hoogtepunt van de avond. Websites kunnen zeer goede ideeën bezorgen als het aankomt op de geinigheden. De avond zelf is al geslaagd met een leuk dineetje en desnoods een romantische wandeling door het bos.

Om het allemaal beter voor te stellen, is een scenario voor de trouwe lezer uitgestippeld (voor de man):
Het vrouwtje moet natuurlijk naar school/werken op donderdag 14 februari. Een bad dat voor haar klaar staat wanneer ze thuiskomt is altijd een goed idee, maar met een lichtshow en een handig rekje is het altijd beter. Het glas is natuurlijk gevuld met lekker koele champagne. Erna komt natuurlijk het etentje. Thuis is wel gezellig, maar iets speciaals is natuurlijk nog leuker. Een echte chef laten koken zorgt ervoor dat alles al gereed is en er kan zeker niets aanbranden. Op het einde van het diner, een mooie wandeling door de natuur. In februari is het echter nog koud. Met deze handschoenen is dit allemaal geen probleem.
Een geslaagde avond en met behulp van de kleine geinigheden toch iets specialer.


Bronnen:
Goed Gevoel

Gadgetwinkel

Gadgetwinkel2

Geen opmerkingen: